Okul Sınavları Erteleme Ya Da İptal Olacak Mı?

Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada birinci dönem yapılmayan okul sınavlarının 1 Mart itibariyle 15 gün içerisinde yapılmasını belirtmişti. Yapılacak olan sınavlar 1 Kasım 2020 tarihine kadar işlenen konulardan oluşacak.

Birinci dönemde yapılması planlanan okul sınavları vaka sayılarının artmasıyla birlikte ikinci döneme ertelenmişti.

Ancak ikinci dönem itibariyle vaka sayılarının tekrar artmaya başlaması, mutasyonlu virüs vakalarının da artışı sınavların yapılma konusunun tekrar gündeme gelmesine neden oldu.

15 Şubat’ta kısmen başlayan yüz yüze eğitim 1 Mart itibariyle ilkokul, 8 ve 12.sınıflarla devam etmesi açıklandı ancak bu karar da tekrar askıya alınabilir.

Bilim Kurulu yüz yüze eğitime geçmenin şimdilik riskli olduğunu belirtti. Milli Eğitim Bakanlığı ise hem yüz yüze eğitime geçişi hem de okul sınavlarının ertelenip ertelenmeyeceği konusunu Şubat ayı sonunda görüşecek ve nihai karar verilecek.

WWW.OGRETMENLERİCİN.COM/ÖZEL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu